[GÖTT-E-LA-BORG]

[GÖTT-E-LA-BORG]

tygkasse_enfärgat_tryck2 GÖTT-E-LA-BORG_plansch_symbol GÖTT-E-LA-BORG_plansch_rapporterat_mönster

Som en hyllning till min hemstad har jag gjort ett mönster av min tolkning av Göteborgs stad. Med en lekfullhet, som är ett av orden som jag förknippar med Göteborg, har jag gått tillbaka till barndomen och kalejdoskop man kunde titta in i timtal och fascineras av formerna som skapades. Namnet "Gött-e-la-borg" är ofta den platsbundna benämningen av Göteborgarnas egen stad som speglar den lokala patriotismen, dock med glimten i ögat och alltid med en ordvits i bakfickan. Printen finns som planscher i A3 format samt som tygkasse i enfärgat tryck. Kontakt mig om du är intresserad av att köpa en produkt med ett [Gött-e-la-borg]s tryck eller gå in på butiken Pop-in Majorna i Göteborg där de finns till försäljning. 

As a tribute to my hometown, I have made a pattern of my interpretation of the city of Gothenburg. With a playfulness, which is one of the words that I associate with Gothenburg, I have gone back to my childhood and the kaleidoscope you could look into for hours and be fascinated by the shapes created. The name "Gött-e-la-borg" is often the site-specific characterization of Gothenburg reflecting the local patriotism, but of course with a self-distance and always with a joke in their back pocket.