Bricka ”Vimmel”

Bricka ”Vimmel”

turkos bricka produktfoto

svart bricka produktfoto

retro_svartvit_frilagt-foto

turkos_liten_frilagt-foto

svart_liten_frilagt-foto

Serveringsbricka med mönstret "Vimmel", andrapristagaren i Hus&Hems mönstertävling 2012/2013. Mönstret utformades med temat "25 år" i åtanke. Inspirationen till det angivna temat hittade jag i mitt eget firande av min 25-årsdag. Genom att skissa upp olika typer av champagneglas och placera dem överlappande och i varierande höjd får man känslan av vimlet av olika typer av människor på en fest. Brickan finns i storlek 43x33 cm och 32x15 cm. Intresserad av att köpa din egna bricka? Kontakta Eleonore Bäck på mail, info@eleonoreback.se

Serving Tray with pattern "Vimmel", the runner up in the magazine Hus & Hem´s patterns contest 2012/2013. The pattern was designed with the theme "25 years" in mind. The inspiration for the specified theme I found in my own celebration of my 25th birthday. By sketching the different types of champagne glasses and place them overlapping and varying heights you get the feeling of the crowd of different types of people at a party. Interested in buying your own tray? Contact Eleonore Bäck by email, info@eleonoreback.se